ОРИГИНАЛНИ   РЕЗЕРВНИ  ЧАСТИ

Леки автомобили
Бусове
Камиони
Ремаркета

 

052 62-59-95
0899 15-10-11


Налични резервни части на склад
Експресна доставка на части от 1 до 5 дни от Германия

   
   

   

Съобразен с новите изисквания на тежкотоварния транспорт, STRALIS обединява перфектно високо качество, модерен дизайн, високи технологии и максимален комфорт. Основните акценти на новата кабина са: оптималното използване на вътрешното  пространство, нейното ново въздушно окачване (включващо стабилизираща щанга), удобството и улеснението за шофьора при работа с приборите в нея.

Кабината Аctive Space предлага уникални решения за най-ефективен контрол и управление.

Вграждат се новите по рода си:

шофьорска седалка с въздушно окачване и с вграден предпазен колан.

анатомична седалка Comfort Seat за отдих или втори пътник

аксиално и радиално регулиране на волана

електрически стъкла, огледала и люк

cruise control - за автоматично поддържане на скоростта

плосък под и възможност скоростният лост да се премества назад, за по-голям простор и улеснено предвижване в кабината

LCD дисплей Multiplex - с функционално меню, управлявано от изнесените на волана 
бутони. Менюто дава множество информации за състоянието на двигателя и тестващи функции. Част от функциите се изпълняват само при изключен двигател от гледна точка на безопасността на движение.

електрически стъкла, огледала и люк Възможност за избор на четири вида кабини с множество ергономични кутии, сгъваеми полици,  плотове и приспособления за трансформиране на кабината в желано жилище. Интериорът се съобразява с шофьора, маршрута и неговите потребности за почивка и простор по време на пътуване
 

електрически стъкла, огледала и люк като опция се предлага и сателитна навигационна система "VDO Dayton PC 5000" и преподготовка за бордови сателитен телефон.

IVECO STRALIS е с подобрена охладителна система, която заедно с новата аеродинамика и трансмисията Eurotronic води до 1,5 процента намаляване разхода на гориво. Като качествено нова опция се предлага и второ поколение ZF интардер. Скоростната кутия се предлага в три разновидности: добре познатата механична Eco Split с трансмисия Servo Shift, автоматичната 12-скоростна Euro Tronic и най-новата напълно автоматизирана версия на Еuro Tronic - Fully Automated Eurotronic с 16 скорости. На всички камиони се предлагат дискови спирачки и EBS - електронна спирачна система, напълно съвместима с функциите на ABS и ASR системите, намаляваща спирачния път до 16 метра.

Двигател. Новост при STRALIS е двигателят Cursor 13 - 6-цилиндров, с мощност 540 к.с. (397 кW). STRALIS се предлага и с познатите на клиентите от EuroStar Cursor 13 - 6-цилиндров, с мощност 480 к.с. (353 кW); и двигател Cursor 10 - 6-цилиндров, с мощност 430 к.с. (316 кW) и с мощност 400 к.с. (294 кW). Cursor двигателите са с директно впръскване под високо налягане, турбокомпресор с променлива геометрия за оптимална работа при различни режими и система за електронно управление на двигателя, турбокомпресора, моторната спирачка и интардера. Cursor-двигателите са съобразени с новата директива - EURO3 по отношение на шумност и вредни емисии.

Модели. Влекачите се предлагат с колесна формула 4х2 с електронен контрол на въздушното окачване и две бази - 3.65м и 3.80 м.

С колесна формула 6х2 със сдвоени задни оси

Високообемни влекачи с височина на лафета 95 см, пълно въздушно окачване, ниско профилни гуми - 295/60 R 22.5

Rigids - триосни, колесна формула 6х2 с отлична маневреност и намалено износване на гумите, много подходящ за контейнери

   
   
 

© Copyright - Bax Trade - Created and Powered by Studio IDA