ОРИГИНАЛНИ   РЕЗЕРВНИ  ЧАСТИ

Леки автомобили
Бусове
Камиони
Ремаркета

 

052 600-657
0899 15-10-11


Налични резервни части на склад
Експресна доставка на части от 1 до 5 дни от Германия

За нас


"Бакс кар" ООД, а в последствие "Бакс трейд" ЕООД - Варна е с основен предмет на дейност продажба на нови и употребявани превозни средства, сервизно гаранционно и извънгаранционно обслужване, търговия с оригинални резервни части и консумативи за леки и тежкотоварни автомобили, търговия с гаражно и сервизно оборудване.

Фирма "БАКС КАР" - ООД е създадена през 1992 година и започна дейността си като дилър на официалния вносител на автомобили FIAT за България "ВАНТО ТРЕЙД" ООД - София. На 8 март 1992 година "БАКС КАР" - ООД откри първия специализиран автосалон във Варна. За периода 1992 - 1998 година ние продадохме над 650 автомобила.

През 1993 година бяхме една от първите фирми, които предлагаха продажба на автомобили на лизинг. В това отношение натрупахме богат опит за изтеклите години и имаме продадени повече от 240 автомобила и камиони по този начин.

През 1994 година започнахме деловите си контакти с IVECO S.p.A. Същата година реализирахме и първите продажби на камиони от гамата IVECO Daily.
През 1995 година подписахме директния си дилърски договор с IVECO S.p.A. В момента предлагаме пълната гама IVECO, разнообразни надстройки и ремаркета, гаранционен и извънгаранционен сервиз, лизинг от 1 до 5 години, обратно изкупуване на камионите от наши клиенти и др. услуги. Създадохме "БАКС ТРЕЙД" - ООД през 1995г. с цел специализация в продажбите на камиони и лизинговата дейност на IVECO.

От 1992 г., успоредно с продажбата на автомобили, развиваме и доставката на резервни части. В момента предлагаме резервни части за FIAT, LANCIA, ALFA ROMEO, IVECO, MAN, M.B., Knorr&Bremse, Wabco, BPW и SAF - производители на мостове за ремаркета.

Освен с оригинални части търгуваме и с маркови части от италиански , немски и др. производители, като : Tecnocar - филтри за коли, камиони и трактори , ContiTech - ремъци , CATI - спирачни цилиндри и още над 20 производителя на резервни части и аксесоари за автомобили и камиони. Разполагаме с богата гама от най-търсените резервни части на склад, както и с консигнационни складове за FIAT, IVECO, SAF. Доставяме и части по поръчка.

От 1993 г. "БАКС ТРЕЙД" - ООД разполага с фирмен сервиз. В него извършваме ремонти предимно на автомобили FIAT , LANCIA , ALFA ROMEO , камиони IVECO , MAN , M.B. ,SCANIA и др., както и на ремаркета и полуремаркета. Сервизът работи по предписанията на производителите, разполага с оригинална сервизна литература, специализирани инструменти и постоянно се провеждат обучения на персонала, което е гаранция за качествен ремонт.

От 1997 г. "БАКС ТРЕЙД" - ООД предлага масла и смазочни материали, производство на FIAT Lubrificanti, като през 1999 г. беше подписан директен договор с тях за официално дистрибуторство на продуктите на FIAT Lubrificanti / (FL Selenia) .

През 2004 г. cе преместихме в нова сграда на сервизния ни център на бул.Сливница 181-б. Сервизът разполага с модерно оборудване и специалисти преминали многобройни обучения. Разполагаме с безмитна зона за МПС.

През 2004 г. Подписахме предварителен договор за партньорство с BOSCH. Към момента сме закупили пълния комплект диагностична апаратура на BOSCH. Предстои разширяване на сервизната база и разширяване на магазинната ни част.

От май 2005 г. започнахме развитие на продажби на продуктите на Loctite. Предлагаме инструменти Pastorino, USAG, сервизно и гаражно оборудване RAVagnioli и др.

От май 2006 година сме оторизиран дилър с изключителни права за региона за LandWind. Предлагаме джипове, а от септември 2006 и 6+1 Ван и товарен камион с полезен товар 3.5 т. от същата марка. Предлагаме и сервизна поддръжка и резервни части.

От август 2006 г. сме оторизиран дилър за тежкотоварни камиони ASTRA Италия. Предлагаме самосвали и друга тежкотоварна техника от марката, както сервиз и резервни части.

 

 

© Copyright - Bax Trade - Created and Powered by Studio IDA